CONCEPTING INDOOR

Onze bewoners vertellen u vanzelfsprekend graag meer over hun individuele producten en diensten, maar geven ook graag in teamverband vorm aan uw wensen en ideeën. Afhankelijk van uw plannen wordt er vanuit onze bewoners een team samengesteld dat u adviseert, ondersteunt en begeleidt, zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Een deskundig team dat desgewenst meedenkt over het juiste verdienmodel en de creatieve invulling. Zo ontwikkelen zij samen met u het totaalconcept, waardoor ook uw dromen werkelijkheid worden!

WELLNESS

Wellness betekent welzijn, ontspannen en genieten! In onze showroom vindt u diverse manieren om dit te bereiken, zoals de massagestoelen van Inventos, de spacapsule of een wellkin watermassagebed. Daarnaast mag ook de fitnessapparatuur niet vergeten worden, want ook dit zorgt voor een betere versie van uzelf. Vindt u uw welzijn net zo belangrijk als wij dat vinden, bezoek dan The Art of Living Well en neem een kijkje in onze showroom. Bieden bovenstaande producten en diensten de perfecte toevoeging voor uw hotel, wellness-center of sportschool? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want ook projectmatig, hebben wij de juiste expertise in huis!

 

Onze bewoners gespecialiseerd op het gebied van wellness vindt u hieronder. Wilt u zelf partner worden, klik dan op de button!