CONCEPTING WATER

Onze bewoners vertellen u vanzelfsprekend graag meer over hun individuele producten en diensten, maar geven ook graag in teamverband vorm aan uw wensen en ideeën. Afhankelijk van uw plannen wordt er vanuit onze bewoners een team samengesteld dat u adviseert, ondersteunt en begeleidt, zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Een deskundig team dat desgewenst meedenkt over het juiste verdienmodel en de creatieve invulling. Zo ontwikkelen zij samen met u het totaalconcept, waardoor ook uw dromen werkelijkheid worden!

WATER

Water, onmisbaar op elk vlak! Zo denken wij ook over de producten die in onze showroom staan. Water zorgt voor rust en ontspanning, en dat kunnen we allemaal goed gebruiken in ons leven. Een spa, zwembad of stoomcabine; once you have it, you can`t live without it!

Bezoek onze showroom en kom alles te weten over eerdergenoemde producten, de bijbehorende techniek en waterbehandeling. Onze specialisten helpen u graag verder.

Zoekt u niet alleen een zwembad of een spa, maar een compleet concept? Neem dan contact op met ons en wij stellen iemand aan die het complete concept bij u in goede banen leidt. Wij begeleiden zowel binnen de particuliere als de zakelijke markt.

 

Onze gespecialiseerde bewoners vindt u hieronder. Wilt u zelf partner worden, klik dan op de button!