CONCEPTING OUTDOOR

Onze bewoners vertellen u vanzelfsprekend graag meer over hun individuele producten en diensten, maar geven ook graag in teamverband vorm aan uw wensen en ideeën. Afhankelijk van uw plannen wordt er vanuit onze bewoners een team samengesteld dat u adviseert, ondersteunt en begeleidt, zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Een deskundig team dat desgewenst meedenkt over het juiste verdienmodel en de creatieve invulling. Zo ontwikkelen zij samen met u het totaalconcept, waardoor ook uw dromen werkelijkheid worden!

OUTDOOR

Optimaal genieten van de buitenlucht, in uw eigen tuin of op uw dakterras. Bij The Art of Living Well vindt u genoeg inspiratie om uw eigen ultieme, ontspannende plek in de buitenlucht te creëren. Of het nu gaat om een zwembad, jacuzzi, buitenmeubels of een compleet tuinontwerp inclusief de mooiste buitentegels, bij ons bent u aan het juiste adres.

Niet alleen uw tuin aan laten leggen, maar een compleet concept? Neem contact op met ons en wij stellen iemand aan die dit in goede banen leidt. Wij begeleiden zowel binnen de particuliere als de zakelijke markt.

 

Onze gespecialiseerde bewoners vindt u hieronder. Wilt u zelf partner worden, klik dan op de button!