CONCEPTING INDOOR

Onze bewoners vertellen u vanzelfsprekend graag meer over hun individuele producten en diensten, maar geven ook graag in teamverband vorm aan uw wensen en ideeën. Afhankelijk van uw plannen wordt er vanuit onze bewoners een team samengesteld dat u adviseert, ondersteunt en begeleidt, zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Een deskundig team dat desgewenst meedenkt over het juiste verdienmodel en de creatieve invulling. Zo ontwikkelen zij samen met u het totaalconcept, waardoor ook uw dromen werkelijkheid worden!

INDOOR

Bij het inrichten van uw ruimte of locatie komt meer kijken dan het klakkeloos plaatsen van meubels. Rust, ruimte, het thuisgevoel; dat is wat u wilt creëren. Onze partners stemmen alles samen met u af, zodat uw ruimte één geheel wordt, die volledig aan al uw wensen en eisen voldoet. De bewoner die betrokken zijn bij The Art of Living Well maken zelfs het onmogelijke mogelijk.

Wanneer u contact met ons opneemt, stellen wij iemand aan die het complete concept bij u in goede banen leidt. Wij begeleiden zowel de particuliere als de zakelijke markt.

 

Onze bewoner gespecialiseerd op het gebied van interieur vindt u hieronder. Wilt u zelf partner worden, klik dan op de button!