CONCEPTING INDOOR

Onze bewoners vertellen u vanzelfsprekend graag meer over hun individuele producten en diensten, maar geven ook graag in teamverband vorm aan uw wensen en ideeën. Afhankelijk van uw plannen wordt er vanuit onze bewoners een team samengesteld dat u adviseert, ondersteunt en begeleidt, zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Een deskundig team dat desgewenst meedenkt over het juiste verdienmodel en de creatieve invulling. Zo ontwikkelen zij samen met u het totaalconcept, waardoor ook uw dromen werkelijkheid worden!

HOTEL

Het hotelconcept is nieuw binnen The Art of Living Well. Exclusief voor de hotel- en leisure branche bieden we sinds kort dit unieke concept aan; een inspirerend totaalaanbod van high-end producten en diensten specifiek voor hoteliers. Naast inspiratie vindt u hier ultieme kwaliteit, vakmanschap, beleving en luxe. Dit concept creëren we in samenwerking met vooraanstaande partners.

 

Samenwerken, netwerk delen en gezamenlijk projecten aanvliegen, daar liggen onze kracht en ervaring. Doordat de deelnemers hun netwerk en projecten delen, ontstaat er een enorme markt waar alle bewoners van profiteren. Zo veroveren we gezamenlijk de hotelbranche.

 

Hiervoor bouwen we een hotelkamer en op termijn ook een zorgkamer, waarin alle bewoners hun product of dienst kunnen presenteren. Zo creëren we een Hotel Xperience Center; een plek waar hoteliers niet alleen ideeën opdoen en de nieuwste ontwikkelingen kunnen volgen, maar waar men ook complete bouw- of renovatieprojecten kan regelen.