CONCEPTING WATER

Onze bewoners vertellen u vanzelfsprekend graag meer over hun individuele producten en diensten, maar geven ook graag in teamverband vorm aan uw wensen en ideeën. Afhankelijk van uw plannen wordt er vanuit onze bewoners een team samengesteld dat u adviseert, ondersteunt en begeleidt, zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Een deskundig team dat desgewenst meedenkt over het juiste verdienmodel en de creatieve invulling. Zo ontwikkelen zij samen met u het totaalconcept, waardoor ook uw dromen werkelijkheid worden!

DIENSTEN

Binnen The Art of Living Well zijn dit de bedrijven die eraan bijdragen om van uw ruimte een totaalbeleving te maken. De service die onze bewoners op dit gebied leveren is heel uiteenlopend. Zo creëert Stan de Haas, bedenker van de term ‘belevingsarchitectuur’, samen met Sign Inc overal het gevoel waar u behoefte aan heeft.

Maar ook als u ondersteuning zoekt van een gespecialiseerd IT-bedrijf, een grafisch vormgever of een consultant die u helpt met de bedrijfsvoering, liggen bij The Art of Living Well de diensten binnen handbereik. Hierdoor houdt u als ondernemer alle tijd over om te doen waar u goed in bent. Voor onderstaande bewoners geldt precies hetzelfde, zij doen waar zij goed in zijn!